James Cameron is enthousiast over Ubisofts Avatar-game

James Cameron is enthousiast over Ubisofts Avatar-game

Avatar-regisseur James Cameron laat weten enthousiast te zijn over de Ubisoft-game Avatar: Frontiers of Pandora.

Dat liet hij weten in een interview met IGN. "We zijn erg enthousiast over wat Ubisoft met de game doet. Ik vertel ze niet wat ze moeten doen - ze kunnen hun wereld, hun zaken, hun markten. We houden een oogje in het zeil zodat ze niets doen dat niet binnen het verhaal past qua Na'vi-cultuur."

De eerste Avatar-film verscheen in 2009, terwijl Cameron inmiddels aan vier vervolgfilms werkt. Het eerste vervolg, Avatar: The Way of Water, verschijnt in december dit jaar in de bioscopen. De Ubisoft-game had eigenlijk ook dit jaar uit moeten komen, maar is uitgesteld tot na maart 2023.

Cameron: "Ubisoft zal er vast eigen ideeën op nahouden en ik weet niet precies hoe dat in elkaar steekt, maar we willen een aanhoudende, bezoekbare wereld creëren met de vervoglen. Als het allemaal lukt, hebben we voorlopig om het jaar een nieuwe film. Verder hebben we ook (World of Pandora) in Flordia, en wie weet wat er in andere Disney-parken nog komt."

Avatar: Frontiers of Pandora wordt ontwikkeld door Massive Entertainment, de studio achter de Division-games. Het spel draait op dezelfde Snowdrop-engine. De game is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 5, Xbox Series X en S, Google Stadia en Amazon Luna en moet een uniek verhaal binnen het Avatar-universum vertellen.

Avatar - Frontiers of Pandora

Avatar - Frontiers of Pandora kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Wat een vergelijking, pocahontas en avatar haha. Eerlijk gezegd zie ik de overeenkomsten niet. Wel vond ik Avatar geweldig, destijds in de bios in 3d gekeken en was erg onder de indruk van het Avatar universum.

0

@Fr3nzy het plot is exact hetzelfde als Pocahontas en Dancing with the Wolves (waar Pocahontas weer een rip-off van is). Avatar staat zo algemeen bekend onder zo'n beetje iedere filmkenner.

0
test

Deze staat heel hoog op mijn lijstje. Een enorm gedetailleerd Pandora verkennen in first person? Sign me up. Ook benieuwd naar the way of water eind dit jaar.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Real13 Wordt dit first person? Daar zou ik eerlijk gezegd van balen..

0
test

@Jorn6810 Jep dit word first person. Er zullen idd genoeg mensen zijn die de voorkeur aan third person geven net zoals jou maar voor deze game heb ik persoonlijk liever first person.

0

Aanbevolen voor jou