Iron Man-game is officieel in productie gegaan

Iron Man-game is officieel in productie gegaan

EA Motive Studio is begonnen aan de productie van de officiële Iron Man-game.

Dat heeft de studio laten weten in een Reddit-MMA. "We hebben een geweldig bij bij Motive dat is begonnen aan Iron Man en je kunt er zeker van zijn dat het in goede handen is!" Daarmee wordt dus bevestigd dat de game nu in ontwikkeling is.

In dezelfde vragensessie herhaalde het bedrijf ook dat het interesse heeft in het voortzetten van de Dead Space-franchise. Dat meldde het bedrijf eerder ook al.

Afgelopen jaar kondigde EA aan dat Motive Studio aan een Iron Man-game ging werken. Het moet de eerste van "meerdere Marvel-games" in ontwikkeling bij EA zijn, al is niet duidelijk welke andere games er worden gemaakt. De ontwikkeling van de Iron Man-game wordt geleid door Olivier Proulx, die eerder aan Marvel's Guardians of the Galaxy werkte voor Eidos Montreal. 

Veel details over de Iron Man-game zijn er nog niet, maar wel duidelijk is dat het een singleplayerspel wordt met een derdepersoonsaanzicht. De game was tot voor kort nog in pre-productie. Beelden van het spel zijn er nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Iron Man! Zeer welkom. Nu de Marvel films stilaan op een dieptepunt staan is een spel met meer nostalgische waarde wel aan de orde. Het blijft pijnlijk om te zien hoe na Spider-Man: No Way Home er geen uitzonderlijk goede Marvel films meer zijn. Misschien iets te maken met het verdwijnen met de twee lead characters? Wie weet! Ergens hoop ik dat de nieuwe filmfase in het Marvel universum dezelfde kwaliteit kan halen als de voorgangers... Zoals een wijze Vlaemsche man zou zeggen: hoop doet leven!

0
test

@Mister Frowdo MCU is te veel geworden voor Feige om goed te kunnen overzien. Overigens is Black Panther: Wakanda Forever gewoon een zeer goede film. Ant-Man 3 kan ook een aardig pareltje zijn. Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt ook gewoon goed, want James Gunn. En daarna? Phase 6 komt met onder andere Deadpool 3, Fantastic Four en de volgende Avengers films. Dus ja...

0
test

@Ardyn Er is hoop. BP WF heb ik onlangs een stukje van gezien, maar kon er niet goed inkomen. Ik zal het nog wel een kans geven. Fase 6 ziet er veelbelovend uit. Hopelijk kan het rommeltje dan wat meer structuur krijgen. Ant-Man: Quantumania kan idd mss daar mee beginnen. Alles voelt op dit moment niet echt samenhangend.

0

Aanbevolen voor jou