Inhoud tweede helft van eerste Call of Duty: Modern Warfare 3-seizoen bekend

Inhoud tweede helft van eerste Call of Duty: Modern Warfare 3-seizoen bekend

Met onder andere de nieuwe multiplayermap Rio

Activision Blizzard heeft aangekondigd wat Call of Duty: Modern Warfare 3-spelers kunnen verwachten van seizoen 1 'Reloaded'.

Dat deed het bedrijf op de officiële website van de game. De tweede helft van het eerste seizoen gaat op 17 januari om 18:00 uur Nederlandse tijd van start. Waar aan het begin van het eerste seizoen al de multiplayermaps Meat en Greece werden toegevoegd aan Modern Warfare 3, komt de 6v6-map Rio volgende week naar de game. Deze speelt zich af in een winkelcentrum te Rio de Janeiro.

Verder zullen er drie nieuwe modi aan de multiplayer worden toegevoegd: Infected, Headquarters en een 6v6-versie van Gunfight (genaamd Team Gunfight) die zich op standaard multiplayermaps afspeelt. Ook wordt Ranked Play toegevoegd aan de multiplayer, waarin spelers in 4v4-wedstrijden met dezelfde regels als de Call of Duty League kunnen spelen.

Ook worden het HRM-9 submachinegeweer en de TAQ Evolvere lichte machinegeweer toegevoegd als ontgrendelbare wapens. Een nieuwe Warlord-baas komt naar Zombies in de vorm van Warlord Dokkaebi en in Warzone zal onder andere een nieuwe Gulag Night Vision-event beginnen waarin spelers het in het donker met elkaar opnemen. Er komen tot slot meer operatorbundels gebaseerd op The Boys naar de game, samen met een tijdelijk beschikbare modus genaamd Supe'd Up.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou