Imagine Dragons brengt officieel Starfield-nummer uit

Imagine Dragons brengt officieel Starfield-nummer uit

De marketing voor het aankomende spel draait op volle toeren

De Amerikaanse popband Imagine Dragons heeft een officieel nummer gebaseerd op Starfield uitgebracht.

Het nummer heet Children of the Sky en is te beluisteren op alle grote muziekplatforms. Hieronder is de video te bekijken. De band meldt zelf op social media dat ze "het grootste gedeelte van hun leven al Bethesda-games spelen, dus we zijn vereerd om samen te werken voor dit nummer."

Het nummer van Imagine Dragons maakt onderdeel uit van de marketingcampagne rondom Starfield. Gisteren bleek nog dat Bethesda wereldwijd 1001 verschillende reclameborden gebaseerd op de game heeft geplaatst. Elk reclamebord toont een andere omgeving, en het bedrijf daagt fans uit om ze allemaal te vinden en te delen op social media.

Starfield verschijnt op 6 september voor pc en Xbox Series X en S, en is vanaf die dag ook op Xbox Game Pass (en Game Pass voor pc) beschikbaar. Mensen die de Premium of Constellation Edition van de game hebben gereserveerd, kunnen echter al vanaf aanstaande vrijdag met het volledige spel aan de slag. Meer details daarover zijn hier te vinden.

In de ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst. Volgens de laatste berichten bevat het spel minder bugs dan men gewend is van Bethesda-games.

Watch on YouTube
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vond die van LoL beter

0

Tja marketing zal wel uitgezocht dat dit een goeie band is om een nummer voor deze game te maken, ik vind er geen reet aan. Top 40 rommel Er zijn zoveel betere bands

0
test

Klopt maar Rammstein was even niet beschikbaar;)

1

Aanbevolen voor jou