Humanity en meer voor Xbox aangekondigd tijdens ID@Xbox-presentatie

Humanity en meer voor Xbox aangekondigd tijdens ID@Xbox-presentatie

Microsoft heeft gisteravond een nieuwe ID@Xbox-presentatie uitgezonden met diverse indiegames. Zo komt Humanity naar Xbox en Game Pass.

Humanity is ontwikkeld door Lumines-ontwikkelaar Tetsuya Mizuguchi en verscheen eerder al voor PlayStation-consoles en pc, maar op 30 mei komt de game ook uit op Xbox Series X en S, Xbox One, Microsoft Store en Game Pass. In het puzzelspel moeten spelers grote groepen mensen door levels heen begeleiden.

Watch on YouTube

Daarnaast werd er een releasedatum voor Dungeons of Hinterberg aangekondigd: de game komt op 18 juli uit voor Xbox Series-consoles, Steam en Game Pass. In de eerder aangekondigde game vechten spelers tegen monsters, lossen ze puzzels op en gebruiken ze magie. Alles speelt zich af in het Alpendorpje Hinterberg.

Watch on YouTube

Er werden nieuwe beelden van Commandos: Origins getoond. De real-time strategy-stealthgame speelt zich voor de andere delen af. Spelers maken de ontmoeting tussen Jack O'Hara en zijn vijf metgezellen mee en klaren met deze groep meer dan tien missies tijdens de Tweede Wereldoorlog. Levels spelen zich onder andere in Afrika, Europa en het arctisch gebied af. De game kan ook met z'n tweeën in de coöperatieve multiplayerstand gespeeld worden, zowel online als via splitscreen.

Commandos: Origins verschijnt in de loop van dit jaar op Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De game komt op release ook op Xbox Game Pass te staan. Aankomende zomer wordt er een gesloten bètatest gehouden.

Watch on YouTube

In de loop van de zomer komt er een 'New Pals'-update uit voor Palworld. In de eerste beelden die hieronder zijn te bekijken, worden enkele nieuwe Pals getoond. Palworld is beschikbaar op Xbox-consoles, pc en Game Pass.

Watch on YouTube

Ook van 33 Immortals kwamen nieuwe beelden voorbij, waarin een baasgevecht tegen Lucifer wordt getoond. De coöperatieve roguelike actiegame laat spelers met 32 anderen deelnemen aan gevechten. De game is ontwikkeld door Thunder Lotus, de makers van Spiritfarer.

33 Immortals verschijnt in de loop van dit jaar via Early Access op Xbox Series, Epic Games Store en Microsoft Store. De game komt ook naar Xbox Game Pass. Van 24 mei tot en met 2 juni lopen er een gesloten bèta.

Watch on YouTube

Q-Games - bekend van PixelJunk Monsters en PixelJunk Shooter - onthulde een nieuw spel genaamd All You Need is Help. De coöperatieve multiplayergame laat kubusvormige wezens samenwerken om puzzels op te lossen. Door om hulp te roepen kunnen andere spelers een handje helpen. De game komt aankomend najaar naar Xbox-consoles, PlayStation 5, Switch, pc (Steam en Microsoft Store) en Game Pass.

Watch on YouTube

Hieronder is de complete ID@Xbox-presentatie terug te zien met nog meer games, zoals Tales of Iron 2, Fera: The Sundered Tribes en Sulfur. De presentatie begint op de negenenvijftigste minuut.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou