Hogwarts Legacy-patch lost bugs op en komt arachnofoben tegemoet

Hogwarts Legacy-patch lost bugs op en komt arachnofoben tegemoet

Spinnen worden met de optie ingeschakeld minder eng gemaakt

Een nieuwe patch voor Hogwarts Legacy lost meer dan vijfhonderd bugs op en biedt een nieuwe optie speciaal voor arachnofoben.

In het toegankelijkheidsmenu kan nu een arachnophobiamodus worden geselecteerd. Daarmee worden diverse spinnen minder eng gemaakt. Zo krijgen ze rolschaatsen, maken ze minder eng geluid en zijn de lijken van spinnen onzichtbaar. Verder worden er allerlei bugs opgelost die hier te lezen zijn.

Hogwarts Legacy is sinds vandaag ook beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie komt op 25 juli uit. De Harry Potter-game is een groot succes - de game heeft inmiddels meer dan een miljard dollar aan omzet gegenereerd.

Onlangs bleek uit een vacature dat Avalanche Software, de ontwikkelaar van Hogwarts Legacy, aan een nieuwe game werkt. Of het om een vervolg op Hogwarts Legacy gaat is op moment van schrijven niet bekend.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een tof idee voor de mensen met deze angststoornis. Al vraag ik mij af of mensen met deze fobie uberhaupt Harry Potter fans zijn. Fm en boek 2 moeten niet door te komen zijn geweest.

0

@Dokter Caspari Deze mensen zijn zeker ook Harry Potter fan. (Wel met een aardige backlog, dus moet de game nog spelen). Maar ik zou waarschijnlijk spelen zonder deze aanpassing, lijkt me niet zo fijn voor de immersie.

0

Aanbevolen voor jou