Hogwarts Legacy is meer dan vijftien miljoen keer verkocht

Hogwarts Legacy is meer dan vijftien miljoen keer verkocht

Game is sinds 10 februari verkrijgbaar

Hogwarts Legacy is wereldwijd meer dan vijftien miljoen keer verkocht.

Dat hebben Warner Bros. Games en Avalanche Software laten weten. Gisteren werd al bekendgemaakt dat het spel wereldwijd meer dan een miljard dollar aan omzet heeft gedraaid.

De Harry Potter-game verscheen op 10 februari op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S, en kwam gisteren uit op PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie moet op 25 juli verschijnen.

Onlangs bleek uit een vacature dat Avalanche Software, de ontwikkelaar van Hogwarts Legacy, aan een nieuwe game werkt. Of het om een vervolg op Hogwarts Legacy gaat is op moment van schrijven niet bekend.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Echt een gedrocht van een spel vond ik het. Edit: Voor iemand van de redactie, ik krijg bij het grootste gedeelte van de comments die ik post de melding dat ik spam plaats. Op deze manier kan ik vrij weinig meer op deze site

0
test

@TwisT Let op trema's en accenten. En andere gekke tekens zullen vast ook niet helpen. Al had ik laatst wel een probleem met mijn eigen internet, waardoor ik ook met moeite reacties op YouTube kon plaatsen. Dat was wel effe gek.

0

Aanbevolen voor jou