Hideo Kojima en Xbox Game Studios kondigen horrorgame OD aan

Hideo Kojima en Xbox Game Studios kondigen horrorgame OD aan

Acteurs Sophia Lillis, Hunter Schaffer en Udo Kier hebben een rol

Tijdens The Game Awards heeft Hideo Kojima met zijn studio Kojima Productions en Microsoft de horrorgame OD aangekondigd.

Er gingen al geruime tijd geruchten over de horrorgame en er lekten eerder zelfs al beelden uit. Daarnaast kondigde Kojima vorig jaar al aan samen met Xbox Game Studios een spel te maken. Voorheen stond de game bekend als Overdose.

De trailer - die hieronder bekeken kan worden - toont geen gameplay, maar wel acteurs Sophia Lillis (IT, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves), Hunter Schaffer (Euphoria) en Udo Kier (Iron Sky) die in de camera praten.

Veel details over het spel zijn er nog niet, maar Kojima liet tijdens de onthulling het volgende weten: "Ik daag mijzelf graag uit met nieuwe dingen. Deze game wordt gemaakt met behulp van Xbox Game Studios en hun cloudgaming-technologie. Het is een game, maar tegelijkertijd een film en een nieuwe vorm van media.

Ook filmregisseur Jordan Peele (Get Out, Us, Nope) verscheen op het podium om te laten weten dat hij meewerkt aan het project, en hij noemde Kojima een "icoon". "Hij is een inspiratie voor mij, en de kans om samen te werken is ongelooflijk."

Kojima werkt ondertussen ook aan Death Stranding 2. Die game werd tegen verwachtingen in niet getoond tijdens The Game Awards dit jaar.

Lees hier meer nieuws over The Game Awards.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hou niet zo van horrorgames en we weten natuurlijk nog helemaal niets, maar ik heb erg genoten van Death Stranding.

0
test

Zal nog wel ff duren voor dat deze uitkomt dan, aangezien DS2 eerst komt

0

Aanbevolen voor jou