Halo Infinite-studio zoekt naar designer die Forge-content gaat cureren

Halo Infinite-studio zoekt naar designer die Forge-content gaat cureren

Genoeg materiaal om uit te kiezen

343 Industries, de ontwikkelaar van Halo Infinite, zoekt naar 'multiplayer playlist designer' die helpt met het cureren van Forge-content.

Dat blijkt uit deze vacature. De bedoeling is dat de persoon die wordt aangenomen nauw contact houdt met spelers van de game, en dan met name mensen die hun eigen maps en assets voor de game maken via de Forge-modus. Men cureert deze content vervolgens om aan te bieden aan alle spelers.

"In deze rol ontwerp, implementeer en manage je speellijsten die passen bij wat Halo Infinite nodig heeft. Je werkt samen met teams om content (maps en modi) in onze speellijsten te krijgen en laat deze samenvallen met geplande game-evenementen. Je helpt ook met het vinden, checken en toevoegen van door spelers gemaakte Forge-content aan speellijsten. Je werkt direct samen met Forgers om er voor te zorgen dat hun ervaringen aan verwachtingen voldoet."

Fans zijn enthousiast over de vacature, omdat het aan lijkt te geven dat 343 Industries content gemaakt in Forge serieus blijft nemen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Halo Infinite heeft inmiddels een gezonde steady aantal player, ook veel nieuwe content. Zonde van de matige launch, maar uiteindelijk is het toch best goed gekomen met deze game.

-1

Ik moet de campaign nog steeds een keertje doorspelen

0
test

Ja, persoonlijk kijk ik eerder uit naar een uitbreiding van de campaign. Het origineel was niet slecht maar kan zeker wat meer afwisseling van locaties gebruiken.

0

Aanbevolen voor jou