Halo Infinite-ontwikkelaar: ‘We snappen dat community geen geduld meer heeft’

Halo Infinite-ontwikkelaar: ‘We snappen dat community geen geduld meer heeft’

Een lid van het Halo Infinite-ontwikkelingsteam erkent dat de community “geen geduld meer heeft” voor het gebrek aan updates en communicatie van 343 Industries.

Community director Brian Jarrard reageert op Reddit op een gebruiker die de wens uitspreekt dat ontwikkelaar 343 Industries erkent dat er problemen zijn bij de ontwikkeling van de shooter. “Er zijn inderdaad veel uitdagingen en beperkingen”, zegt Jarrard. “We zijn zeker niet blij dat we de verwachtingen van de spelers en community niet waar kunnen maken.”

“Het is een moeilijke situatie waar het team tijd voor nodig heeft om doorheen te komen”, vervolgt Jarrard. “De focus ligt nu op Seizoen 2 en we zullen daar in de komende weken meer over kunnen delen. Ondertussen worden er plannen gemaakt voor de productie, bekostiging, aannemen (van personeel, red.), etc. [Het] gebeurt allemaal en dat leent zich niet voor uitgebreide, regelmatige updates”, zegt Jarrard, doelend op de communicatie van 343 Industries naar spelers.

“We begrijpen dat de community simpelweg geen geduld meer heeft en, eerlijk gezegd, begrijpelijk moe is van beloftes. We hebben gewoon tijd nodig voor het team om de details op een rij te krijgen en dan kunnen we zeker zoveel mogelijk delen.”

Jarrards post staat op moment van schrijven op -21 (de balans upvotes/downvotes). Spelers uiten hun ongenoegen onder zijn reactie, en halen daarbij functionaliteiten als de Forge-modus en split-screen co-op aan. Vorige maand kondigde 343 Industries nog aan dat co-op-ondersteuning later in het tweede seizoen van Halo Infinite toegevoegd zou worden. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Na een jaar langer de tijd gehad te hebben is dit toch wel schijnend. Vond Halo de singleplayer een leuke game, maar niet meer dan dat grafisch niet heel sterk en de gameplay elementen ook niet echt baanbrekend voor een shooter. Voor een multiplayer game die jaren mee moet gaan en je verliest nu al sommige gamers is niet echt best.

0
test

@Roy36NL een update waar ik opwacht is om missie opnieuw te kunnen spelen om zo de skulls te pakken wil niet de hele game weer opnieuw doen voor die paar skulls. Dit is het jammere aan live service games ze worden te vroeg uitgebracht en niet alles is nog af zie sea of thieves of anderen als voorbeeld pas na een paar jaar is de game goed en ik verwacht dit met halo ook, mp is trouwens wel heel goed.

0
test

@hulstpower don't feed the anti Microsoft trolls...

0
test

splitscreen pc please (komt wss nooit meer) verder vind ik de multiplayer best wel leuk, aangezien het gratis is en de microtransactions enkel cosmetisch zijn. Elke match is eerlijk.

0

Aanbevolen voor jou