Halo Infinite krijgt na het vijfde seizoen geen nieuwe seizoenen meer

Halo Infinite krijgt na het vijfde seizoen geen nieuwe seizoenen meer

Meerdere teams binnen 343 Industries richten zich op nieuwe projecten

Na seizoen 5 zullen er geen nieuwe seizoenen meer verschijnen voor Halo Infinite.

Dat heeft ontwikkelaar 343 Industries bevestigd in een livestream. Het vijfde seizoen begint op 30 januari, en als die is afgelopen worden seizoenen vervangen door zogeheten 'operation events'. Deze evenementen duren vier tot zes weken en hebben battle passes van twintig tiers.

Ondanks dat er dus wel content blijft uitkomen voor de game, lijkt 343 de werkzaamheden aan de in 2021 uitgekomen shooter terug te schalen. "Meerdere teams" binnen de studio werken dan ook "aan de toekomst" en "gloednieuwe projecten", al blijft er een specifiek team aan Infinite werken.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat 343 Industries een nieuwe Halo-game in ontwikkeling heeft. Volgens recente berichten is die al sinds april 2022 in de maak.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb me even vermaakt met de mp maar door te weinig content in begin haakte ik naa paar maandjes af en niet meer terug gekomen.

-1

Zeker de moeite om weer op te pakken! Hopelijk blijft er nog wel steady content komen en pakken ze gewoon wat vaker maps die door de community zijn gemaakt, dan kunnen ze deze game online nog jaren interessant houden.

1
test

bedankt voor de tip, maar al me mp tijd zit tegenwoordig in cod weer, na jaren dat niet gespeeld te hebben speel ik dat weer sinds de reboots van mw.

0

Aanbevolen voor jou