Gunzilla Games onthult nieuwe cyberpunk-shooter

Gunzilla Games onthult nieuwe cyberpunk-shooter

Gunzilla Games, waar enkele industrieveteranen alsmede District 9-regisseur Neil Blomkamp voor werken, onthult de naam van zijn eerste game: Off the Grid.

Watch on YouTube

Off the Grid wordt een “AAA battle royale third-person shooter” en moet ergens in 2023 uitkomen voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc. Het spel krijgt een cyberpunk-setting en speelt zich af op een “dystopisch eiland”.

“Duik in de hitte van een geheime zakelijke oorlog in Off the Grid, een cyberpunk battle royale 2.0 multiplayer-shooter waarin jij het verhaal en de gameplay vorm geeft. Ontrafeld op een dystopisch eiland, stuurt OTG je op duizelingwekkende sluipmoord- en sabotagemissies voor de glorie en het marktaandeel van de door jou gekozen factie. Maak je klaar voor 2023: het gaat bloederig worden!”, zo luidt de videobeschrijving.

In 2020 openden de deuren van Gunzilla Games, een Duitse spelontwikkelaar die “een nieuwe generatie AAA-shooters” wil ontwikkelen. Sommige werknemers waren eerder in dienst bij bedrijven als Ubisoft, EA, Crytek en Cloud Imperium Games.

Ook Richard K. Morgan, de schrijver van Altered Carbon, werkt bij de studio, net als District 9-regisseur Neil Blomkamp, die de titel chief visionary officer geniet en verantwoordelijk is voor “de esthetiek van de game”. De teasertrailer staat ook stil bij zijn rol, door te melden dat het spel “tot leven is gewekt door Neill Blomkamp”. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Nieuwe cyberpunk shooter" had ik nog wel interesse maar toen ik Battle Royal las was ik het gelijk kwijt, haha. Had van mij best in titel gemogen, dat het een BR was hoor ;P

0
test

Same here... Je ziet de titel en denkt: goh, interessant. Vervolgens lees je 'battle royale'... Laat maar hangen

0

Aanbevolen voor jou