Grote patch uitgebracht voor Redfall

Grote patch uitgebracht voor Redfall

Maar geen 60fps

Arkane Austin heeft de eerste grote update voor Redfall uitgebracht.

Update 1.1 bevat volgens de ontwikkelaar verbeteringen voor gameplay, combat, ai, omgevingen, stabiliteit, multiplayer, toegankelijkheid, ui en moet een hoop bugs oplossen. Vijanden zouden logischer moeten reageren en ook vaker moeten opduiken in de open wereld. Ook worden er verschillende grafische verbeteringen doorgevoerd. Ook na de update draait de game nog steeds op 30 frames per seconde op Xbox Series X en S. De enorme lijst met patch notes is hier terug te vinden. 

Redfall kwam op 2 mei uit op Xbox Series X en S en pc. De game wordt sindsdien om allerlei redenen gehekeld, door zowel critici als spelers. De game krijgt een gemiddelde score van 56 op Metacritic. De game wordt vooral geplaagd door technische problemen, maar ook de gameplay is het mikpunt van kritiek. 

Redacteur Lars Cornelis gaf de game dan ook een 5 op Gamer.nl. "Redfall voldoet bij lange na niet aan de standaard die we van Arkane Studios gewend zijn. Het spel zit verrassend ondoordacht in elkaar, weet maar sporadisch de fantasie te prikkelen en loopt technisch ook nog eens ondermaats. De game schiet oké weg en heeft een aantal toffe wapens, maar daar is alles mee gezegd."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nou prima toch dat die 30fps blijft draaien, ik ga hem nog steeds niet spelen dan :P

0

kunnen we vast wennen aan starfield

-1
test

Is nog niet bevestigt hè.. Maar ben er wel bang voor 😂 On topic; geen 60 fps geen interesse. En tegen de tijd dat de game het wel ondersteund ben ik bang dat ik allang geen zin/interesse meer heb in de game... Zonde! 👎🏻

0

Deze gebruiker is verwijderd

-2

@Markus dat is wel bevestigd volgens mij.

0

Alleen een upgrade naar 60 fps gaat deze game niet redden.

0
test

Yup, was al wel bevestigt. 30 fps op series X en S. Dat is wel balen zeg..

0
test

Als het kalf verzopen is dempt men de put.

-1

Aanbevolen voor jou