Gratis Spider's Thread-update nu verkrijgbaar voor Ghostwire: Tokyo

Gratis Spider's Thread-update nu verkrijgbaar voor Ghostwire: Tokyo

Game is ook uitgekomen op Xbox Series en Game Pass

Vanaf vandaag is De Spider's Thread-update verkrijgbaar voor alle platformversies van Ghostwire: Tokyo.

De gratis update voegt onder andere een nieuwe, gelijknamige gamemodus die losstaat van de hoofdcampagne toe. Daarin moeten spelers zien te overleven in dertig levels - random gekozen uit meer dan honderddertig levels. Spelers verdienen tijdens deze modus cruciale upgrades om sterker te worden. 

Wanneer men verslagen wordt, moet men helemaal opnieuw beginnen, maar met een aantal upgrades die meegenomen worden. Verder worden er nieuwe locaties aan het hoofdspel toegevoegd, waaronder een gebied rondom een middelbare school, alsmede nieuwe vijanden, een uitgebreidere fotomodus en meer. Hieronder is een trailer van de update te zien.

Vanaf vandaag is de game - en de Spider's Thread-update - ook op Xbox Series-consoles en Xbox Game Pass uitgekomen. De game is al sinds maart 2022 verkrijgbaar op PlayStation 5 en pc. Bethesda was toen al onderdeel van Microsoft, maar er was voor die overname een tijdelijke exclusieve deal met Sony afgesloten. 

Lars Cornelis gaf een 8,5 aan de PS5-versie van de game: "Ghostwire: Tokyo barst van de originaliteit en ziet er ook nog eens schitterend uit. Toch kan dat niet verhinderen dat er tegen het einde van de game die typische sleur van openwereldgames insluipt."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou