Gratis Dune-uitbreiding voor Microsoft Flight Simulator uitgebracht

Gratis Dune-uitbreiding voor Microsoft Flight Simulator uitgebracht

Rondvliegen met een ornithopter

Xbox heeft in samenwerking met Legendary Pictures en Warner Bros. Entertainment een gratis uitbreiding voor Microsoft Flight Simulator uitgebracht gebaseerd op de Dune-franchise.

Dit logischerwijs om in te haken op de aankomende bioscooprelease van de film Dune: Part 2 eind deze maand.

De uitbreiding zorgt ervoor dat spelers voor eerst in de game de aarde verlaten en de woestijnen van Arrakis bezoeken. Spelers kunnen hier een ornithopter besturen, een vliegmachine die door vier vleugels wordt voortgestuwd. De uitbreiding bevat drie tutorials, vijf time trials en een reddingsmissie.

Afgelopen jaar onthulde Xbox vervolg Microsoft Flight Simulator 2024, dat later dit jaar naar pc en Xbox Series X en S moet komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er vet uit, en dat vraagt natuurlijk om meer missies.

0
test

Inderdaad. Wat mij ook leuk zou lijken is om die Dune map los op te kunnen starten in free flight mode, zonder missie.

0

Dit was toch ooit een serieuze flight simulator? Wat volgt er nog meer? Snoop Dogg als co-piloot?

0
test

Appa van The Last Airbender?

0
test

Flight Simulator is altijd al voor een zeer groot en breed publiek geweest. Ja, het is in eerste instantie een simulator voor de die hards, maar het is zeker ook goed te doen voor de casual spelers. Zeker nu het ook op de X-Box en de GamePass beschikbaar is. Ik juich dit soort dingen alleen maar toe.

0

Hoe bedoel je "altijd al"? Want in mijn beleving was het altijd een behoorlijk niche simulator die voorheen alleen op PC was. Het is ook geen game. Het is een simulator. Als ze dit nou in Elite of Star citizen of zo doen.

0
test

"altijd al" omdat ook de eerdere FS spellen een game element hadden. Crop dusting en zo. Dat gaan ze straks in de 2024 versie ook weer naar voren laten komen. Als je de oudere FS spellen start, dan kun je gewoon met op twee knoppen klikken een vliegtuig al op laten stijgen en daarna gewoon gemakkelijk rondvliegen. Het is nog steeds een game. Dat het woord simulator er in staat wil niet zeggen dat het geen game is. In Elite (trouwens ook een simulator) zou ik een ornithopter nu niet echt verwachten omdat ze daar meer bij de "lore" willen blijven. Bij Star Citizen weer wel, die zullen nagenoeg alles doen om extra geld binnen te harken.

0

Aanbevolen voor jou