'Grand Theft Auto 6 zou eerst vier hoofdpersonages en drie steden bevatten'

'Grand Theft Auto 6 zou eerst vier hoofdpersonages en drie steden bevatten'

Rockstar zou voorheen van plan zijn geweest om vier speelbare hoofdpersonages en drie steden in Grand Theft Auto 6 te stoppen.

Dat claimt Axios-journalist Stephen Totilo te hebben vernomen van zijn eigen bronnen. Totilo meldt niet om welke steden of wat voor hoofdpersonages het gaat, maar hij meldt wel specifiek dat het om het verleden gaat - het is dus onwaarschijnlijk dat dit nog altijd het geval is.

Totilo reageert hiermee op het deze week verschenen artikel van Jason Schreier. Daarin meldt hij dat GTA6 nu uit twee hoofdpersonages bestaat, waarvan eentje vrouwelijk is. Ook meldt hij dat de game zich in een fictionele versie van Miami en omstreken afspeelt. Rockstar zou van plan zijn om de game na release uit te breiden met meer steden.

Rockstar zelf heeft nog niet gereageerd op bovenstaande geruchten. Officieel is alleen bekend dat er een nieuwe Grand Theft Auto-game in ontwikkeling is.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat later uitbreiden met meer steden maakt me heel huiverig voor een halfbakken storymode. Hoe wil je de game uitbrengen met een goede single player als grote delen van de wereld nog onbeschikbaar zijn? In chapters? Ik ben er geen fan van.

0

Wat ik graag zie is 1 grote wereld met meerdere steden waarin je meerdere losse verhaallijnen kan spelen. Zoals bijv een GTA ervaring, Max Payne, LA Noire. Gewoon met verschillende besturingen ook. Dat vond ik zo jammer van GTAV dat daar geen DLC voor uit is gekomen zoals bij IV met Ballad of Gay Tony en the Lost & Damned. Je hebt de hele wereld al gemaakt. Enige wat je dan nog hoeft te doen is een ander verhaal maken en je krijgt San Andreas weer van een heel ander oogpunt te zien. Online heb ik nog nooit in weten te komen. Snap ook niet dat daar zoveel geld in omgaat.

0

Aanbevolen voor jou