Grand Theft Auto 5 verschijnt op 12 april fysiek op PS5 en Xbox Series

Grand Theft Auto 5 verschijnt op 12 april fysiek op PS5 en Xbox Series

Vanaf 12 april is Grand Theft Auto 5 ook fysiek verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat heeft Rockstar bekendgemaakt. Het bedrijf biedt de fysieke editie ook aan via diens website. De fysieke editie gaat 40 euro kosten.

Grand Theft Auto 5 kwam in maart al digitaal uit op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Digitaal kan de PS5-versie op de PlayStation Store tot 15 juni gekocht worden voor 10 euro. De Xbox Series-versie kan tot 15 juni voor 19,99 euro digitaal gekocht worden.

Grand Theft Auto 5 op PlayStation 5 en Xbox Series X en S bevat verschillende grafische verbeteringen en drie grafische modi. Verder bevat de current gen-versie verbeteringen als snellere laadtijden, meer mensen en verkeer op straat, meer planten, verbeterde waterreflecties en meer. Op PS5 wordt er gebruikgemaakt van haptische feedback en de adaptieve triggers. Ook is er 3D Audio op PS5 en Spatial Sound op Xbox Series. Ook maakt de PlayStation 5-versie gebruik van haptische feedback van de DualSense-controller, Tempest 3D-audio inzetten en snellere laadtijden genereren.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jezus, wat een melkkoe is het geworden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ben je verplicht dan het te kopen? Ik vind 10 euro en 20 euro voor een 8 a 9 jaar oude game remasterd een zeer nette prijs. Ik zag Ubisoft anders niet de remaster aanbieden van AC3 voor een 1 a 2 tientjes toen. Voor je een andere ontwikkelaar beoordeeld moet je misschien eerst bij je heilige koe Ubisoft een kijkje nemen.

0

Je hebt dadelijk bijna 1 generatie overgeslagen voor deel 6 uitkomt. Gta5 is voor mij veruit de beste game ooit. Je betaalt 1a2 x 50 euro. En online heb je zo mega veel gratis updates gekregen. Ik heb 0 euro gekocht aan kaarten maar wel heel veel heisten gedaan.

0

Aanbevolen voor jou