Ghostwire: Tokyo verschijnt op 12 april op Xbox Series en Game Pass

Ghostwire: Tokyo verschijnt op 12 april op Xbox Series en Game Pass

Ghostwire: Tokyo is vanaf 12 april op Xbox Series X en S en Game Pass verkrijgbaar.

Dat hebben Bethesda Softworks en ontwikkelaar Tango Gameworks aangekondigd. De game is al sinds maart 2022 verkrijgbaar op PlayStation 5 en pc. Bethesda was toen al onderdeel van Microsoft, maar er was voor die overname een tijdelijke exclusieve deal met Sony afgesloten. Overigens werd eerder al bekendgemaakt dat Ghostwire: Tokyo deze maand op PlayStation Plus Extra en Premium verschijnt.

Op 12 april komt ook de Spider's Thread-update voor alle platformversies van de game uit. De gratis update voegt onder andere een nieuwe, gelijknamige gamemodus die losstaat van de hoofdcampagne toe. Daarin moeten spelers zien te overleven in dertig levels - random gekozen uit meer dan honderddertig levels. Spelers verdienen tijdens deze modus cruciale upgrades om sterker te worden. Wanneer men verslagen wordt, moet men helemaal opnieuw beginnen, maar met een aantal upgrades die meegenomen worden. Verder worden er nieuwe locaties aan het hoofdspel toegevoegd, waaronder een gebied rondom een middelbare school, alsmede nieuwe vijanden, een uitgebreidere fotomodus en meer.

Lars Cornelis gaf een 8,5 aan de PS5-versie van de game: Ghostwire: Tokyo barst van de originaliteit en ziet er ook nog eens schitterend uit. Toch kan dat niet verhinderen dat er tegen het einde van de game die typische sleur van openwereldgames insluipt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Raar dat ie niet op zelfde dag komt als dat ie op plus uit is. Zal Sony toen wel vast wel laten leggen toen ze de deal sloten met bethasda.

0
test

@hulstpower dat gare monopoly spelletje dat ze nu aan het spelen zijn zal niet lang meer volhouden. Ze verliezen steeds meer gezicht nu. Hoe lang de game op PS plus zal blijven is dan ook nog maar de vraag.

0
test

@Riyakuya deathloop staat er ook nog steeds op en andere bethasda games. Kan zijn dat er in contract staat gamepass is goed maar dan ook plus en net zo lang. Wie weet wat er allemaal in staat maar Sony heeft dit wel goed gedaan als. Ik zelf zegt en ja komt ook door. Micro door 2 games van hun naar gamepass te halen met mlb en death stranding pc.

0
test

@Riyakuya Geen persoonlijke aanval, maar is dit niet een beetje de pot en de ketel? Microsoft koopt zoveel dingen op. Sony is zeker geen heilig boontje, maar kamp XBox zeker ook niet.

0
test

@Mister Frowdo iets opkopen is natuurlijk anders dan voor weet ik hoeveel games exclusiviteit kopen. Dan is het je eigen product en kun je ermee doen wat je wil.

0

Aanbevolen voor jou