Ghostwire: Tokyo door zes miljoen mensen gespeeld

Ghostwire: Tokyo door zes miljoen mensen gespeeld

Volgens geruchten is er een vervolg in de maak

Ghostwire: Tokyo is inmiddels door zes miljoen mensen gespeeld.

Dat werd via het officiële X-kanaal van de game onthuld. De game verscheen in maart 2022 op PlayStation 5 en pc. Hoewel ontwikkelaar Tango Gameworks onder Bethesda en inmiddels dus ook Microsoft valt, viel de game nog onder een deal die Sony met het bedrijf had gesloten. Een jaar later kwam de game ook naar Xbox Series X en S. Het spel staat ook op Xbox Game Pass en PlayStation Plus Extra.

Lars Cornelis gaf een 8,5 aan de game: "Ghostwire: Tokyo barst van de originaliteit en ziet er ook nog eens schitterend uit. Toch kan dat niet verhinderen dat er tegen het einde van de game die typische sleur van openwereldgames insluipt."

Hoewel niet officieel bevestigd, blijkt uit gelekte documenten van de rechtszaak tussen Microsoft en de Federal Trade Commission dat er mogelijk een vervolg op Ghostwire: Tokyo in de maak is. Volgens die documenten werken Bethesda en diens teams ook aan games als Doom Year Zero, Dishonored 3 en remasters van Fallout 3 en The Elder Scrolls 4: Oblivion.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Echt een prachtspel voor de omgeving en goed geschreven sidequests. Alleen vond ik de gameplay voor mijn part iets te clunky om door het verhaal te willen gaan, waardoor ik niet enorm ver ben gekomen. Overigens vraag ik mij af wat het is met Bethesda en 6 miljoen i.p.v. bijv. 5 mil

0
test

Mooi spel maar nadat ik hem uit was ik er klaar mee

0
test

Heb 'k wel met meer single player games. Als je geen keuzes hebt die het verhalen helpen bepalen, dan hou 'k me niet bezig met completionist stuff, heb nog backlog genoeg.

0

Aanbevolen voor jou