Gesloten alfa van Tekken 8 wordt offline op locatie gehouden

Gesloten alfa van Tekken 8 wordt offline op locatie gehouden

In Lyon en Illinois

Bandai Namco organiseert gesloten alfatests voor Tekken 8, die vooralsnog volledig offline wordt gehouden.

Afgelopen weekend hield het bedrijf al een gesloten alfa op locatie tijdens EVO Japan 2023. Op 22 en 23 april is Europa aan de beurt, om precies te zijn Lyon, Frankrijk, tijdens het evenement 'The Mix Up'. Mensen die af willen reizen naar Frankrijk moeten wel ingeschreven staan voor de alfa om een uitnodiging te krijgen, wat hier kan. Mensen moeten ook hun start.gg-account aan het Esports Tournament Portal linken.

De daarop volgende alfatest is nog verder weg van huis, namelijk van 26 tot en met 28 mei in Illinois, de Verenigde Staten, tijdens het Combo Breaker-evenement. Het is niet bekend of er op een later moment nog een online bèta volgt.

Tekken 8 werd vorig jaar aangekondigd. Het vechtspel is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Een precieze releasedatum is nog niet bekend. De afgelopen maanden heeft Bandai Namco al verschillende trailers van Tekken 8 uitgebracht die zich richten op specifieke personages uit de game. Zo werden bijvoorbeeld Lars Alexandersson, King, Marshall Law, Nina Williams, Paul Phoenix, Jin Kazama, Jun Kazama, Ling Xiaoyu, Jack-8Leroy Smith, Asuka Kazama en Kazuya Mishima uitgelicht.

Tekken 8
Tekken 8
Tekken 8

Tekken 8 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou