Gerucht: Star Wars Jedi: Survivor wordt tijdens The Game Awards getoond

Gerucht: Star Wars Jedi: Survivor wordt tijdens The Game Awards getoond

Star Wars Jedi: Survivor zou tijdens de aankomende The Game Awards worden getoond.

Dat claimt het over het algemeen betrouwbare Insider Gaming te hebben vernomen. De onthulling zou ergens rond de dertigste minuut van de show plaatsvinden. The Game Awards worden in de nacht van 8 op 9 december uitgezonden.

EA en Respawn Entertainment kondigden het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order eerder dit jaar al aan. Het bedrijf heeft voorts laten weten voor april 2023 nog een grote game uit te brengen. Journalist Jeff Grubb heeft al meerdere malen geclaimd dat het om Survivor gaat.

Star Wars Jedi: Survivor speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af, met opnieuw Cal Kestis in de hoofdrol. Het vervolg wordt net als het origineel ontwikkeld door Apex Legends- en Titanfall-studio Respawn Entertainment. De game moet uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. 

Survivor is niet de enige Star Wars-game in ontwikkeling bij EA. Respawn ontwikkelt ook een nog naamloze shooter in het Star Wars-universum en werkt samen met Bit Reactor - een studio bestaande uit voormalige ontwikkelaars van de Xcom-franchise - aan een strategiegame. Andere Star Wars-games die buiten EA in ontwikkeling zijn, zijn onder andere Star Wars Eclipse en een remake van Knights of the Old Republic.

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou