Gerucht: Spyro 4 in ontwikkeling bij Toys for Bob

Gerucht: Spyro 4 in ontwikkeling bij Toys for Bob

De ontwikkeling zou afgelopen januari van start zijn gegaan

Het onafhankelijk geworden Toys for Bob werkt mogelijk aan Spyro 4.

Dat claimt de Canadese YouTuber Canadian Guy Eh, een insider die bekendstaat om zijn reportages rondom de Spyro- en Crash Bandicoot-franchises. Hij claimt van meerdere bronnen tijdens PAX East te hebben vernomen dat de studio aan een nieuwe Spyro-game werkt.

"Spyro 4 is in ontwikkeling. Dat is een statement", zo stelt hij. "Het is geen theorie, geen aannames gebaseerd op bewijs, geen complot, of een hint." Hij meldt verderop in de video dat de game sinds januari wordt ontwikkeld - het spel zou zich dan ook nog in een erg vroeg ontwikkelstadium bevinden.

Begin deze maand bleek dat Toys for Bob zich afsplitst van Activision Blizzard - en dus van Microsoft, die de uitgever vorig jaar overnam. Toen werd geclaimd dat er gesprekken plaatsvonden om ondanks de nieuwe onafhankelijke status van de studio wel samen te blijven werken met Microsoft. Begin deze week claimde Windows Central dat die gesprekken resultaat op hebben geleverd: Toys for Bob zou inderdaad met Microsoft samenwerken voor de volgende game. Het zou dus om Spyro the Dragon kunnen gaan, aangezien die franchise via Activision Blizzard nu eigendom is van Microsoft.

Toen Toys for Bob begin maart aankondigde dat ze onafhankelijk werden, leek het bedrijf al te hinten naar de komst van een nieuwe Spyro-game met de volgende zin: "Hou je horens omhoog en blijf ons in de gaten houden voor meer nieuws." 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou