Nieuwe Bioshock-game heet mogelijk Bioshock Isolation

Nieuwe Bioshock-game heet mogelijk Bioshock Isolation

De nieuwe Bioshock-game zou wel eens Bioschok Isolation kunnen gaan heten.

Dat claimt Oops Leaks. Het Twitter-account deelde de informatie eerder deze maand, maar gisteren begon het gerucht wereldwijd tractie te krijgen door een vermelding op gameforum ResetEra.

Volgens de tweet zou Bioshock Isolation zich afspelen in een nieuwe dystopische stad - vergelijkbaar met eerdere delen - en zou het spel draaien op Unreal Ungine 5. De game zou ontwikkeld worden door mensen die voorheen bij Bioshock-ontwikkelaar Irrational Games hebben gewerkt, samen met mensen die aan Shadow of the Tomb Raider, Deus Ex: Mankind Divided, Mafia 3 en Watch Dogs: Legions hebben gewerkt. De game zou in het eerste kwartaal van 2022 onthuld worden. 

De laatste compleet nieuwe BioShock-game, BioShock Infinite, verscheen in 2013. Een vervolg werd in 2016 geannuleerd, maar in 2019 bevestigde 2K dat de nieuwe studio Cloud Chamber aan een nieuw deel in de reeks werkt. Verdere details naast bovenstaande geruchten zijn er nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ditmaal een stad op de maan oid? Ben benieuwd welke setting ze kiezen. Al had Rapture van mij zeker terug mogen keren.

0

@Dokter Caspari Van mij niet, er is maar zoveel wat je kunt doen met een stad onderwater. Ik vond de Infinite keuzes dan ook enorm wijze keuzes. En ja het kan niet anders dan dat deze game een tikkie minder gaat worden, want Ken Levine werkt er niet aan mee. De volgende game gaat gemaakt zijn om truukjes te herhalen, niet om iets nieuws te gaan doen. Maar bij gebrek aan talent zetten ze meestal hoog in op de graphics, dus de game zal ongetwijfeld wel indruk maken.

0
test

Dit nieuws doet mn oude hart sneller kloppen. Ben nu erg benieuwd hoe ze het verhaal een nieuw leven gaan in blazen en of er gesproken wordt of dat er ergens in de game lore zal zijn over rapture en hoe dit en dat in verbinding staat met elkaar.

0

Aanbevolen voor jou