Gerucht: Metal Gear Solid 3-remake komt ook naar pc en Xbox Series

Gerucht: Metal Gear Solid 3-remake komt ook naar pc en Xbox Series

Game zou aanstaande woensdagavond aangekondigd worden

De Metal Gear Solid 3: Snake Eater-remake die volgens geruchten in ontwikkeling is, zou niet exclusief op PlayStation 5 uitkomen.

Dat zouden bronnen aan Insider Gaming hebben gemeld. Er gaan al geruime tijd geruchten over een remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater, dat ontwikkeld zou worden door Virtuous. Hoewel niet officieel aangekondigd, verwachte sommige fans dat deze game tijdens de PlayStation Showcase aanstaande woensdagavond wordt onthuld.

Volgens de eerdere geruchten zou de game exclusief voor PlayStation 5 in ontwikkeling zijn, maar dat klopt volgens Insider Gaming niet. Het spel zou namelijk ook naar Steam en Xbox Series X en S komen. Wel zou de game inderdaad met een teaser in de aankomende PlayStation Showcase worden getoond.

Volgens de website komt er wel mogelijk exclusieve downloadbare content naar de game, of zou Sony exclusieve marketingrechten op de titel hebben. Hoe dan ook is de remake vooralsnog niet officieel aangekondigd. De PlayStation Showcase wordt aanstaande woensdag om 22:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou