Gerucht: Eleven uit Stranger Things en DC-superheld Raven komen naar MultiVersus

Gerucht: Eleven uit Stranger Things en DC-superheld Raven komen naar MultiVersus

Uit gelekte teksten blijkt dat DC-superheld Raven en Eleven uit Stranger Things mogelijk aan de vechtgame MultiVersus worden toegevoegd.

Dat meldt Gamerant. Sommige spelers konden al aan de slag met de gesloten alfaversie van de game en hebben daardoor toegang tot de bestanden. Daarop is een video gelekt waarin meerdere voice lines van de DC-superheld Raven te horen zijn. De video is inmiddels verwijderd van Reddit. Officieel is Raven nog niet aangekondigd als personage.

Een van de voice lines laat fans bovendien speculeren over Eleven uit Stranger Things. “Alright El, let’s crush this as a soda can,” is een van de teksten van Raven. El is de bijnaam die de kinderen in Stranger Things gebruiken voor Eleven. The Iron Giant, een ander personage in de game, zegt: "Eleven, friend." Daardoor lijkt het bijna zeker dat Eleven aan de game wordt toegevoegd.

Eerder lekte al dat Rick and Morty, LeBron James en Godzilla ook naar MultiVersus komen. De open bèta van gaat in juli van start op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De volledige game moet dit jaar uitkomen. Een exacte releasedatum is er nog niet. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou