Gerucht: EA houdt feedbacksessies over nieuwe Iron Man-game

Gerucht: EA houdt feedbacksessies over nieuwe Iron Man-game

EA zou intern al feedbacksessies houden over de pas aangekondigde Iron Man-game.

Dat claimt Tom Henderson van Insider Gaming te hebben vernomen van bronnen. De ontwikkelaar noemt het zelf 'speeltesten', maar het zou gaan om feedbacksessies waarin deelnemers allerlei details over het verhaal en de gameplay te horen en zien krijgen. 

Op die manier kan de uitgever feedback verzamelen en waar nodig aanpassingen maken. Henderson meldt dat dit er op wijst dat het spel al geruime tijd in pre-productie is.

Vorige maand werd officieel aangekondigd dat EA-ontwikkelaar Motive Studio aan een game rondom Marvel-held Iron Man werkt. Het moet de eerste van "meerdere Marvel-games" worden die bij EA in ontwikkeling is. De ontwikkeling van de Iron Man-game wordt geleid door Olivier Proulx, die eerder aan Marvel's Guardians of the Galaxy werkte voor Eidos Montreal. 

Veel details over de Iron Man-game zijn er nog niet, maar wel duidelijk is dat het een singleplayerspel wordt met een derdepersoonsaanzicht. Beelden van het spel zijn nog niet uitgebracht. Ook is niet duidelijk op welke systemen de game moet verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ben ook benieuwd. Ze hebben een prima fundament om dit op te bouwen (Anthem) dus hier zou maar zo eens een dijk van een game uit kunnen komen. Echter blijft het EA. Offtopic: Heb het al eens eerder gezegd, maar erg fijn om al in de titel duidelijk te hebben dat dit een gerucht is! Weet ik gelijk waar ik aan toe ben.

0
test

@MikkelR1 :)

0
test

@MikkelR1 dan had ik liever gezien dat ze Anthem nieuw leven in gingen blazen.

0
test

@MikkelR1 als respawn het zou doen komt het goed, de andere studio's van ea heb ik geen. Vertrouwen in

0
test

@MikkelR1 Wel een andere ontwikkelaar. Anthem was van Bioware, deze game is van Motive, de mensen achter de Dead Space remake.

0

Aanbevolen voor jou