Gelekte Modern Warfare 2-beelden tonen voertuigovername

Gelekte Modern Warfare 2-beelden tonen voertuigovername

Gelekte beelden van de campagne van Call of Duty: Modern Warfare 2 tonen een nieuwe mogelijkheid: het overnemen van (rijdende) voertuigen.

De beelden werden oorspronkelijk gelekt via Twitter. Daarop is te zien hoe een speler van het ene voertuig naar het andere springt, om vervolgens de bestuurder neer te schieten en het voertuig over te nemen.

In andere beelden, die Activision offline wist te krijgen middels een copyrightclaim, is naar verluidt een andere missie te zien waarin een speler naar een aanlegplaats zwemt en onder andere een MP7 afvuurt. Hoe de lekker aan de beelden kwam, is niet bekend.

Mensen die Call of Duty: Modern Warfare 2 vooruitbestellen krijgen vroegtijdig toegang tot de campagne van het spel. Die vroegtijdige toegang start op 20 oktober, ruim een week voor het spel uitkomt.

Call of Duty: Modern Warfare 2 komt op 28 oktober uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. In september staat een bèta gepland, die als eerst beschikbaar komt voor PlayStation-gebruikers.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou