Gears of War: E-Day aangekondigd

Gears of War: E-Day aangekondigd

De game speelt zich voor de eerdere delen in de reeks af

Microsoft en The Coalition hebben Gears of War: E-Day aangekondigd.

Er gingen al geruchten over Gears of War-games - zo zou er aan Gears 6 gewerkt worden en zou er een Gears of War-collectie in ontwikkeling zijn. Gears of War: E-Day is echter iets anders: het gaat om een prequel die zich op Emergence Day afspeelt, de gebeurtenis die het verhaal van de Gears-reeks in gang zet.

De game speelt zich dan ook veertien jaar voor de eerste Gears of War af en toont hoe de mensheid kennis maakt met de Locust op de planeet Sera. Aangezien de game zich ver voor de eerdere games afspeelt, keert ook Marcus Fenix weer terug. Ook Dom is te zien in de eerste trailer. Hun vriendschap is een belangrijk element van de game.

Gears of War: E-Day draait op Unreal Engine 5. The Coalition benadrukt in een artikel op Xbox Wire dat de game geen spin-off is, maar een nieuw hoofddeel in de reeks. Een releasedatum voor de Xbox Series- en pc-game is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

o help yeah een nieuwe gears of war game terug naar dom en markus, Hyped

2

Kippenvel bij de trailer van Gears of War...! De rest van de show was ook gewoon echt goed. Komt veel moois aan dit jaar en volgend jaar.

3
test

Ja gears en perfect dark gaven mij kippenvel. Een hele goeie show en kennelijk insiders hadden veel mis op de games na die ook ik had kunnen voorspelen dat die er zouden zijn.

2
test

En stalker 2 mag er nog bij voor mij in het lijstje! Miste alleen Replaced ! edit + DooM natuurlijk!!!!!!

[Reactie gewijzigd door Heccer_NL op 9 juni 2024 - 22:13]

1
test

@heccer_nl ja waren nog wel meer mooie games, maar voor perfect dark en gears heb ik warm plekje net als bij Sony voor God of war en uncharted en bij Nintendo Mario 3d games en zelda. Maar vond south of midnight ook heel vet en cod heb ik ook echt zin in en dan nog indiana Jones en avowed en doom age of mytholgies. Micro had gewoon een hele vette show neer gezed. Hopelijk komt Sony ook nog dit jaar met een showcase want wil wel zien hoe ghost 2 er uit ziet op ps5.

1

Aanbevolen voor jou