Games with Gold voor juni bekendgemaakt

Games with Gold voor juni bekendgemaakt

Twee spelletjes

Gamers met een online abonnement van Xbox kunnen deze maand weer twee games verwachten via Games with Gold.

De hele maand juni kan Adios aan de bibliotheek worden toegevoegd, meldt het officiële nieuwskanaal Xbox Wire. Van 16 juni tot en met 15 juli kan The Vale: Shadow of the Crown geclaimd worden.

Adios wordt omschreven als een meditatief en filmisch first-person spel waarin de speler reflecteert op moraliteit en spiritualiteit. De speler kruipt in de huid van een varkensboer die lichamen opruimt voor de maffia. Wanneer hij wil stoppen met de smerige klus bestelt de onderwereld een huurmoordenaar, die onverwacht met de boer in een discussie belandt over zijn rigoureuze keuze.

The Vale: Shadow of the Crown is een spel waarin geluid een grote rol speelt. De game gebruikt geluiden en haptic feedback op de controller om een verhaal te vertellen en probeert de barrière tussen de speler en het personage te breken door ademhaling, voetstappen en wapengekletter letterlijk te laten voelen.

De twee spellen volgen Star Wars Episode 1 Racer en Hoa op. Tot en met vandaag is de Star Wars-race game nog te downloaden, terwijl Hoa pas na 15 juni verdwijnt. Gisteren werden de Xbox Games Pass-titels die in juni verschijnen ook al bekendgemaakt.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben ik de enige die vind dat ze hiermee mogen stoppen? Kan me niet herinneren wat de laatste keer is dat een game echt de moeite was om te downloaden en spelen.

-3
test

Ben ik met je eens, en volgens mij moet je nog steeds gold hebben om toegang tot deze games te krijgen ook nadat je ze al hebt geclaimd maar dat weet ik niet 100% zeker. Ze staan in ieder geval in een aparte categorie in de store dan je "owned" games.

-1
test

Klopt dat hebben ze op een gegeven moment veranderd. In den beginne kwamen ze wel gewoon bij je owned games.

-1
test

Ja precies, dan voelt het dus niets anders dan een Gamepass game.

0

Aanbevolen voor jou