Gameplaybeelden van Dragon Age: Dreadwolf uitgelekt

Gameplaybeelden van Dragon Age: Dreadwolf uitgelekt

Iemand heeft gameplaybeelden van Dragon Age: Dreadwolf in handen gekregen en heeft informatie over deze beelden gedeeld.

Op Reddit claimt een bezoeker die zichzelf revanchisto noemt dat hij twintig minuten aan vroege alfabeelden van iemand die als speeltester aan de game werkt heeft ontvangen. 

Om het te bewijzen plaatste hij een gifje van vijf seconden en enkele screenshots, al zijn die inmiddels weer verwijderd uit de Reddit-post. De beelden toonden in ieder geval dat de game real-time gevechten bevat, al viel er verder weinig informatie uit te halen.

De Reddit-poster meldt dat alle gameplay die hij heeft ontvangen zich afspeelt in Grey Warden te Weisshaupt. Het personage waarmee gespeeld werd is een Elvish Knight die een zwaard en schild gebruikt. Qua vijanden waren Darkspawn te zien.

De Reddit-bezoeker in kwestie meldt dat de gameplay vooral doet denken aan moderne God of War-games, maar dan iets langzamer. Spelers zouden allerlei combo's kunnen uitvoeren en - wanneer een meter is volgelopen - speciale moves uitvoeren. Mensen hebben geen directe controle over andere leden in diens party, maar kunnen hen wel speciale aanvallen laten uitvoeren, vergelijkbaar met Guardians of the Galaxy.

Verdere details wijzen er op dat spelers kunnen springen en dat de animatie in de game sterk verbeterd is ten opzichte van eerdere Bioware-games. De user interface is vergelijkbaar met Inquisition, al is het mogelijk dat het om een placeholder gaat.

Officieel is er nog geen gameplay uitgebracht van de game. Het was al enkele jaren bekend dat Bioware aan een nieuwe Dragon Age werkt, maar vorig jaar werd onthuld dat het spel Dragon Age: Dreadwolf heet. Solas, de Dread Wolf, heeft een belangrijke rol in de game. In Inquisition kwam hij ook al voor. De game komt op een nog onbekende datum uit op pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er erg uit als Inquisition met een vleugje souls like

0

@Markus88 een vliegje maar?

0
test

@fonsrutte Whooops. Vleugje. Haha! Heb het aangepast, thanks :P

0

Aanbevolen voor jou