Fysieke versie Star Wars Jedi: Survivor vereist blijkbaar download

Fysieke versie Star Wars Jedi: Survivor vereist blijkbaar download

Dat valt op het doosje van de game te zien

Ondanks de grootte van Star Wars Jedi: Survivor vereisen de fysieke versies van de game klaarblijkelijk ook nog een download.

Eerder bleek al dat de game 155 GB aan schijfruimte op pc vereist, en rond de 140 GB aan schijfruimte op Xbox Series X en PlayStation 5. Op Series S ligt de grootte overigens op 44 GB, dus het lijkt er op dat een groot gedeelte van de benodigde ruimte nodig is voor 4K-textures.

Hoe dan ook is er op de hoes van de game te zien dat een download vereist is voor de game. Een foto van de gamedoosjes wijst daar op. Hoe groot die download is en waarvoor het nodig is, is niet bekend.

Het feit dat een download benodigd is om de game te spelen, schiet bij sommige fans in het verkeerde keelgat. Sommigen kopen expres een fysieke editie zodat ze de game altijd kunnen blijven spelen, maar als een download vereist is blijft men afhankelijk van tot wanneer de uitgever in kwestie die download aan blijft bieden of tot wanneer online winkels online blijven.

Star Wars Jedi: Survivor wordt ontwikkeld door Respawn Entertainment speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit Star Wars Jedi: Fallen Order af. Cal Kestis speelt opnieuw de hoofdrol. De game verschijnt aanstaande vrijdag op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

‘Download Required’ for Physical Release? Source Mighty Ape NZ by u/NightwingXII in FallenOrder

-

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Misschien heb ik iets gemist, maar dit moet tegenwoordig toch bij bijna elk spel?

0
test

@Wejow Patches ja, maar in principe kan je in de meeste gevallen zonder internet een verouderde build van de game installeren en spelen. Onlangs was het bij Hogwarts Legacy ook al het geval dat je de day 1 patch MOET installeren om de game te kunnen spelen. Het maakt het hebben van een disc voor deze game dus vrij nutteloos.

0

Aanbevolen voor jou