Fully Yoked-update voor Grounded uitgekomen

Fully Yoked-update voor Grounded uitgekomen

De game is nu ook beschikbaar op PlayStation-consoles en Nintendo Switch

De gratis Fully Yoked-update is voor de Xbox- en pc-versies van Grounded uitgekomen.

Afgelopen dinsdag is de multiplayergame al voor PlayStation-consoles en Switch verschenen, en daar zat de Fully Yoked-content al bij inbegrepen, maar inmiddels kunnen ook Xbox- en pc-gamers er mee aan de slag.

De Fully Yoked-update voegt onder andere een New Game+-modus toe, waarmee spelers aangepaste versies van de levels kunnen verkennen. "In plaats van de game uit te spelen heb je de mogelijkheid om een alternatieve dimensie via een Remix.R-apparaat te bezoeken", zo valt in de patch notes te lezen. "Elke speelsessie in deze modus past de tuin op verschillende manieren aan, om je nieuwe uitdagingen en beloningen te bieden."

Cross-play is nu ook beschikbaar, aangezien de game nu op alle moderne consoles en Steam beschikbaar is. Verder voegt de items allerlei nieuwe items en vijanden toe, waaronder mierenkoninginnen en de mogelijkheid om dieren te injecteren met "de kracht van Raw Science".

De release van Fully Yoked heeft er wel voor gezorgd dat er nieuwe connectie- en inlogproblemen zijn. Obsidian geeft aan hiervan op de hoogte te zijn en aan oplossingen te werken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou