Foto's Logitech cloudgame-handheld uitgelekt

Foto's Logitech cloudgame-handheld uitgelekt

Foto's van de aankomende cloudgame-handheld van Logitech en Tencent zijn uitgelekt.

Evan Blass - beter bekend als EvLeaks op Twitter - heeft foto's gedeeld van de nog onaangekondigde handheld voor cloudgaming. De foto's zijn inmiddels offline gehaald maar zijn nog online te vinden, waaronder op 9to5Google.

Op de foto's zien we de handheld en ook een voorproefje van de software die erop zal draaien. De handheld draait mogelijk op Android door de aanwezigheid van de Google Play Store op één van de foto's. Vermoedelijk wordt de handheld daarmee gepositioneerd als een hybride handheld voor mobiele games en cloudgaming. 

Naast de Play Store zijn er ook apps te zien van onder andere Xbox Cloud Gaming, Nvidia Geforce Now en Steam. 

Eerder deze maand kondigden Logitech en Tencent aan dat ze werken aan een dergelijke handheld. Het apparaat moet eind dit jaar nog verschijnen. Logitech en Tencent hebben het apparaat nog niet officieel onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Xbox cloud gaming? Interessant!!

0
test

@dakoota Voor Xbox cloud gaming zou ik dit echt mega interessant vinden. Ben echt verrast door Xbox cloud gaming. vrijwel geen input lag en op 5Ghz werkt het ook als een zonnetje.

0

@archangel1110 : helemaal mee eens. Het zou ook mooi zijn als MS zelf met een handheld komt.

0
test

@archangel1110 Er is wel degelijk input lag. Dat is ook prima en volledig verwacht en het kan zijn dat je er minder gevoelig voor bent. Echter zijn racegames of games waarbij timing / reactievermogen meetelt compleet onspeelbaar.

0

Aanbevolen voor jou