Fortnite gratis speelbaar via Xbox Cloud Gaming

Fortnite gratis speelbaar via Xbox Cloud Gaming

Mensen kunnen Fortnite nu gratis spelen via Xbox Cloud Gaming.

Het enige dat geïnteresseerden nodig hebben, is een Microsoft-account en een apparaat dat werkt met Xbox Cloud Gaming (zoals een pc, Android- of iOS-apparaat). Normaliter is een Xbox Game Pass-abonnement nodig voor het spelen van games via de cloud, maar voor Fortnite dus niet.

Het is ook opvallend omdat Fortnite sinds de zomer van 2020 niet meer op traditionele wijze op iOS-apparaten speelbaar is. Apple verwijderde de game uit de App Store nadat Epic een eigen betaalsysteem toevoegde. Fortnite is nog wel op Android speelbaar door het buiten de Google Play Store te downloaden.

Volgens Catherine Gluckstein van Xbox is is dit een belangrijke mijlpaal in de de evolutie van cloud gaming en het toegankelijker maken van het spelen van games. Fortnite moet de eerste gratis game zijn die via cloud gaming wordt aangeboden - er volgen er dus nog meer.

Microsoft laat daarnaast ook weten dat meer dan tien miljoen mensen games hebben gestreamd via Xbox Cloud Gaming.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Keek net even maar kan hem niet vinden op xcloud of gamepass

0
test

@hulstpower Je moet gaan naar de site in het filmpje, xbox.com/play , daar zag ik het staan. Heb het even geprobeerd en speelt opzich prima in de browser op mijn iPhone, alleen de controlls kan ik niet aan wennen (touch).

0
test

@Lavandou Even een Xbox controller aansluiten via bluetooth. Ik speel het nu regelmatig op mijn Ipad voor tussendoor.Werkt perfect.

0

Aanbevolen voor jou