Fifa 23 was maand te vroeg even te spelen op Xbox, info gelekt

Fifa 23 was maand te vroeg even te spelen op Xbox, info gelekt

Fifa 23 was een maand voor zijn releasedatum al even te spelen op Xbox-consoles. Daardoor is informatie gelekt, waaronder nog niet onthulde tenues en spelersratings.

Spelers meldden dat ze een maand voor release al toegang kregen tot Fifa 23. Dat overkwam degene die deelnamen aan de recente bètatest en de Ultimate Edition van de game hadden vooruitbesteld en alvast hadden gedownload. Door een fout opende de game en kregen deze spelers kort de toegang tot alle modi, waaronder Fifa Ultimate Team.

Informatie over de soundtrack van de game, maar ook tenues en spelersratings worden sindsdien gedeeld op onder andere Twitter. Naar verluidt bant EA spelers die beelden van de game vertonen. De onlineservers van Fifa 23 werden al snel offline gehaald, maar spelers hebben naar verluidt nog altijd toegang tot de offline modi. Het is onbekend of EA daar iets aan kan en gaat doen.

De nieuwe tenues van Premier League-clubs Liverpool en Burnley waren nog niet officieel onthuld door de teams, maar kwamen door de Fifa 23-fout toch op straat te liggen. Het gaat om het derde tenue van Liverpool en het uittenue en derde tenue van Burnley.

Ook kunnen de spelers de soundtrack van Fifa 23 inzien, zoals te zien is in onderstaande tweet. De volledige lijst kan hier worden ingezien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ach ik heb die game al jaren geleden gespeeld.

0
test

@bigds9fan Klopt ik was er 10 jaar geleden ook bij.

0
test

Los van dat dit een gigantische blunder is, is dit ook een dikke middelvinger naar iederen die geen xbox/pre-order van ultimate had heeft en de boot heeft misgelopen.

0

Aanbevolen voor jou