Fans vermoeden dat Rockstar Grand Theft Auto 6 dit jaar onthult

Fans vermoeden dat Rockstar Grand Theft Auto 6 dit jaar onthult

Bedrijf zou daar in een blog naar hebben gehint

Fans vermoeden dat ontwikkelaar Rockstar begin dit jaar heeft gehint naar een onthulling van Grand Theft Auto 6 voor in de loop van dit jaar.

In een blogpost van begin dit jaar over GTA Online waarin een nieuw Diamond Casino Podium-voertuig wordt voorgesteld, lijkt de woordkeuze van Rockstar naar een aanstaande onthulling te verwijzen.

"Elk jaar bevat de hoopvolle belofte dat dit het jaar wordt wanneer alles samenkomt. 2023 zou wel eens dat jaar kunnen zijn", zo schrijft het bedrijf over de 'Lucky Wheel' waar spelers aan kunnen draaien om een voertuig te winnen. 

Hoewel het onderwerp niet gerelateerd is aan GTA 6, lijken veel fans er van overtuigd dat Rockstar ook wel had kunnen weten dat de woordkeuze de gemoederen bezig zou houden. Sommige Reddit-bezoekers lijken er dan ook van overtuigd dat de game dit jaar onthuld gaat worden.

Hoe dan ook is het bovenstaande niet bevestigd. Rockstar heeft vooralsnog alleen laten weten aan de nieuwe Grand Theft Auto te werken. Wel lekten er vorig jaar gameplaybeelden van een vroege versie van het spel uit.

Dead giveaway that the announcement is gonna be this year? by u/FrequentUser2 in GTA6

-

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vraag mij af hoe woke deze versie gaat zijn. Ik vermoed dat het lang niet meer zo grof gaat zijn als de vorige games gezien de tijd waar we in leven.

0
test

@Ramirez-1 Ligt eraan hoe woke de criminele community tegenwoordig is. Als die tegenwoordig ook woke zijn dan moet GTA dat ook. :P

0

Aanbevolen voor jou