Fallout-seriemakers bewaren bepaalde iconische gamemomenten voor tweede seizoen

Fallout-seriemakers bewaren bepaalde iconische gamemomenten voor tweede seizoen

Het tweede seizoen werd eerder deze week bevestigd

De makers van de Fallout-televisieserie bewaren bepaalde iconische momenten en situaties uit de games voor het tweede seizoen van de serie.

Dat liet medeshowrunner Graham Wagner weten aan The Wrap. "Er zijn allerlei 'grootste hits' uit de franchise waar zelfs mensen die niet gamen van afweten, zoals Nuka, de Deathclaws... het was verleidelijk om het allemaal in het eerste seizoen te stoppen. Maar aan de andere kant wilden we niet dat de show zou lijken op iets dat geschreven was door mensen die tien seconden de Wikipedia-pagina van Fallout hadden gelezen. Het was belangrijk voor ons dat we ook obscuurdere dingen in het eerste seizoen toonden."

Hij vervolgt, en men name specifiek over Deathclaws: "We wilden iets bewaren voor het tweede seizoen en het goed doen, en het niet bovenop de stapel van het eerste seizoen gooien. We zijn erg enthousiast om een van de meest iconische elementen van de games in seizoen twee te behandelen."

Deze week werd officieel bevestigd dat de Amazon Prime-serie gebaseerd op de franchise een tweede seizoen krijgt. Het eerste seizoen is nu in zijn geheel te zien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb vandaag de laatste aflevering gezien, en wat een genot. Super vet gedaan. Zaten zelfs plotwendingen in die je niet verwacht als een groots fallout fan! Kan niet wachten op seizoen 2. Had ook toegang gegeven tot mijn account voor mijn ma, en die heeft het gekeken met der vriend, en ook hun vonden het een spannende en leuke show. Die weten niks van fallout of games, dus dat is wel tof (Zelfde met the last of us serie, vonden ze ook erg tof haha).

0

Aanbevolen voor jou