Fallout-serie in twee weken tijd door 65 miljoen mensen bekeken

Fallout-serie in twee weken tijd door 65 miljoen mensen bekeken

Het is de één na best bekeken serie van Amazon Prime

Het eerste seizoen van de Fallout-televisieserie is in de eerste zestien dagen sinds release door 65 miljoen mensen bekeken.

Dat heeft Amazon aangekondigd (via Variety). Daarmee is het de één na best bekeken show op Amazon Prime Video - alleen het in 2022 verschenen The Lord of the Rings: The Rings of Power trok meer kijkers.

Amazon heeft overigens niet laten weten wat er precies met kijkers bedoeld wordt - of het bijvoorbeeld om vijf minuten, één aflevering of het hele seizoen gaat. Hoe dan ook is het duidelijk dat de serie een succes is voor de streamingdienst. Het is daarbij de best bekeken serie ooit voor Amazon in de leeftijdscategorie 18-34.

Eerder deze maand werd bevestigd dat er een tweede seizoen van Fallout komt. Het eerste Fallout-seizoen is in zijn geheel via Amazon Prime Video te bekijken. Onder de castleden van de Fallout-serie vallen Ella Purnell, Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner zijn de showrunners. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou