Fable wordt mogelijk tijdens de Xbox Games Showcase getoond

Fable wordt mogelijk tijdens de Xbox Games Showcase getoond

Zou het echt gebeuren, of is het louter een fabeltje?

Fans speculeren dat Microsoft hint naar de vertoning van de nieuwe Fable tijdens de aankomende Xbox Games Showcase.

Met de komende Xbox Games Showcase in het vizier lijkt Microsoft op social media steeds meer hints te geven over de inhoud van de show. Gisteren nog werd er gespeculeerd over een mogelijke nieuwe Psychonauts-game, en nu zou Microsoft volgens sommigen hinten naar de vertoning van Fable.

In een tweet toont Microsoft een filmpje waarin de cameraman een spoor bestaande uit glitters volgt, die uiteindelijk uitkomt bij een scherm waarop een illustratie van de Xbox Games Showcase is te zien. Het glitterspoor doet sommige fans denken aan het glitterspoor in de Fable-games waarmee een route naar het doel van een missie werd weergegeven.

Sommige mensen menen dat ook dat Microsoft de in 2020 aangekondigde nieuwe Fable-game - die wordt ontwikkeld door Forza Horizon-studio Playground Games - gaat tonen tijdens de aankomende Showcase. Anderen speculeren dat er mogelijk een bundel met de oude Fable-games in een nieuw jasje aangekondigd gaat worden.

Hoe dan ook duurt het niet heel lang meer voordat er duidelijkheid komt: de Xbox Games Showcase wordt op zondag 11 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. "Kijk met ons mee naar nieuwe verrassingen en eerste blikken op onze ongelooflijk getalenteerde studio's en onze vele creatieve partners overal ter wereld", zo schreef Microsoft eerder. "Dit is de dag waar gamers op hebben gewacht om te zien wat er naar Xbox, pc en Game Pass komt." Direct na de Showcase volgt de Starfield Direct, die geheel in het teken staat van de aankomende Bethesda-game.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou Xbox goed doen om eindelijk wat te laten zien van de aangekondigde games 3 jaar geleden. Zelfde verhaal met Avowed.

-2
test

Fingers crossed.. kijk mega veel uit naar een nieuwe Fable.

-1
test

Deze gebruiker is verwijderd

-7

eens, leuk dat er destijds werd aangegeven dat er een nieuw deel komt. De trailer had echter 0 toegevoegde waarde

0
test

Gameplay hoeft niet perse, maar een blik van de wereld en misschien teaser van verhaal er bij ook goed en dan avowed wel vol getoond en dan volgend jaar fable gameplay vol.

2

Aanbevolen voor jou