Fable-bedenker enthousiast over Fable-reboot, wil graag meer gameplay zien

Fable-bedenker enthousiast over Fable-reboot, wil graag meer gameplay zien

Peter Molyneux werkt met 22cans aan een nieuwe game

Peter Molyneux, de bedenker van de Fable-franchise, heeft gereageerd op de eerste trailer van de Fable-reboot die tijdens de Xbox Games Showcase werd getoond. Hij is erg enthousiast, maar had wel graag meer gameplay gezien.

Dat meldt hij aan GameReactor. Molyneux, die samen met zijn studio Lionhead de eerste Fable-games ontwikkelde, werd naar zijn mening gevraagd over de pas getoonde reboot. Hij is daarbij behoorlijk positief over wat hij tot nu toe heeft gezien.

"Net als jullie had ik graag meer gameplay gezien, maar ik vond het geweldig toen de held een vuurbal gooide. Ook de sensatie van de impact (van die vuurbal) vond ik fantastisch. Ik vind het erg veelbelovend, dus mijn verwachtingen zijn hooggespannen." Hij was ook erg te spreken over de aanwezigheid van acteur Richard Ayoade - Molyneux noemde de casting van hem "perfect". Ook prees hij de aanwezige humor in de trailer.

Molyneux liet in het interview ook weten dat hij met zijn huidige studio 22cans aan een nieuwe game werkt. De game zou een mechanisme bevatten die nooit eerder gezien is in games.

De nieuwe Fable wordt ontwikkeld door Playground Games - bekend van de Forza Horizon-spellen - en moet op een nog onbekend moment uitkomen op Xbox Series-consoles en pc. Hieronder is de trailer nog eens te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

we wilde allemaal meer gameplay zien, maar we kregen een vage mix van cgi en in game materiaal en om het aan te kleden gooide ze er ook maar een acteur in. Veel blaffen weinig bijten het motto van Microsoft

-10

Niks was CGI. Alles ingame. Gelukkig bijt MS niet... Edit @Larafin Tripler40 heeft het over PRERENDERED CGI en alles was echt in game. Niet alles was gameplay inderdaad.

[Reactie gewijzigd door ToMaX99 op 3 juli 2023 - 14:53]

1
test

Het was wel CGI, maar alles was waarschijnlijk in-engine.... zoals de meeste gameshet nu doen.

1
test

Lijkt meer op je eigen levensmotto. In ieder geval hier op deze website.

[Reactie gewijzigd door Riyakuya op 3 juli 2023 - 14:53]

4
test

persoonlijk kreeg ik geen Fable Vibe. wellicht met goeie gameplay beelden dat het nog kan veranderen. Maar Tripler40 verwoorden het al goed 👌

-5

Wauw, vind je het niet een beetje aan de negatieve kant wat Tripler40 zegt? Trailers geven helaas niet altijd alle antwoorden. Nee, ze geven eigenlijk nooit het hele plaatje. Maar wat Tripler40 hier doet, is alleen maar weer zeuren op MS. De trailer is objectief van hoge kwaliteit, maar het hoeft niet je ding te zijn. Echter gaat het hier om werk van Playground Games. Makers van de goed scorende Forza games, die nu een compleet ander genre proberen. Gegarandeerd succes? Zeker niet, maar wel veel belovend en tof dat ze het proberen. Je mag best sceptisch zijn, maar iets minder gif zou fijn zijn.

4
test

helaas zijn er teveel van deze mensen op het internet

2

Aanbevolen voor jou