Everwild heeft volgens journalist wat weg van Viva Piñata

Everwild heeft volgens journalist wat weg van Viva Piñata

Worden we daar wild van?

Rare's aankomende Xbox Series- en pc-game Everwild zou volgens een journalist wat weghebben van een eerdere gamereeks van de Britse ontwikkelaar, namelijk Viva Piñata.

Dat meldt journalist Andy Robinson op Twitter. Hoewel Everwild jaren geleden al werd aangekondigd, is er nog nagenoeg niets bekend over wat spelers precies doen in de game. Robinson lijkt daar nu wat meer duidelijkheid over te willen scheppen.

"Het laatste wat ik er van heb gehoord is dat het meer als Viva Piñata is dan de survivalgame waar eerdere trailers naar hintten", zo meldt hij. "Het team gaat er vast iets geweldigs van maken."

Robinson lijkt in ieder geval veel vertrouwen te hebben in het project, aangezien Gregg Mayles de leiding heeft over de ontwikkeling. "Dan kun je vertrouwen dat het goedkomt." Mayles is de creative director van het spel en werkt sinds 1989 bij de studio.

Everwild werd in 2019 onthuld. De laatste trailer van de game werd twee jaar geleden vertoond en is hieronder nog eens te bekijken. Aanstaande zondag zendt Microsoft echter de Xbox Games Showcase uit, en fans hopen dat het spel daar weer opduikt.

Viva Piñata wordt gezien als een van de betere gamereeksen waar Rare aan heeft gewerkt onder het bewind van Microsoft. In deze games creëren spelers hun eigen tuintje waarin men dieren van papier-maché fokt.

Watch on YouTube
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hoop ten zeerste dat dit niet klopt... De initiële trailer gaf mij juist een Survival/Zelda gevoel.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Die trailer zag er inderdaad prima uit, maar nooit aan het grote publiek getoond moeten worden. Het schept namelijk verwachtingen bij het grote publiek. Daarom vind ik het ook onzin om zo vroeg al games aan te kondigen, compleet van de gekke. Waarom ga je iets laten zien waarvan je zelf nog niet eens weet wat het gaat worden.

1
test

Ik vond Viva Pinata eigenlijk best leuk dus van mij mogen ze die richting inslaan!

1

Aanbevolen voor jou