Eerste The Expanse: A Telltale Series-aflevering komt op 27 juli uit

Eerste The Expanse: A Telltale Series-aflevering komt op 27 juli uit

Nieuwe episodes verschijnen om de week

De eerste episode van The Expanse: A Telltale Series is vanaf 27 juli verkrijgbaar.

Dat werd gisteren aangekondigd. Vanaf 1 juni kunnen de standaard en deluxe edities van de game worden gereserveerd, waarmee PlayStation- en pc-gamers een dag eerder kunnen spelen. De deluxe editie bevat ook dlc, al is nog niet bekend wat dat inhoudt.

In totaal moet The Expanse: A Telltale Series vijf afleveringen beslaan. Om de week moet er een nieuwe episode uitkomen. De game wordt in samenwerking met Life is Strange: True Colors-maker Deck Nine ontwikkeld.

The Expanse: A Telltale Series werd eind 2021 tijdens The Game Awards onthuld. De game volgt onder andere Camira Drummer, een piratencommandant van de planeet Ceres, en speelt zich voor de Amazon-serie af die gebaseerd is op de boeken van James S.A. Corey. Daarbij moet het maken van keuzes tijdens gesprekken erg belangrijk zijn - een element waar Telltale om bekendstaat. 

Hieronder is een trailer te bekijken die een paar maanden geleden verscheen. Het spel verschijnt op pc (Epic Games Store), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou