Eerste gameplaytrailer van Dead Space-remake getoond

Eerste gameplaytrailer van Dead Space-remake getoond

Electronic Arts heeft gisteren de eerste gameplaytrailer van de aankomende remake van Dead Space online geplaatst.

De nieuwe trailer geeft voor het eerst een goede blik op de nagenoeg uiteindelijke versie van de game - eerder werden vooral vroege beelden van de remake getoond.

De remake van Dead Space moet nog altijd hetzelfde verhaal vertellen over Isaac Clarke, die op een mijnschip tegen de bizarre Necromorphs vecht en intussen zijn vriendin Nicole probeert te vinden. Wel moeten er meer details rondom het verhaal gegeven worden in vergelijking met het origineel. Ook uniek is dat het spel als één doorlopend geheel gespeeld kan worden, zonder laadschermen of andere onderbrekingen, en dat het hoofdpersonage nu ook kan praten.

Dead Space verschijnt op 27 januari 2023 op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De game wordt ontwikkeld door EA Motive Studio. Die studio werkt ook aan een Iron Man-game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit was echt een goede griezel game .. heb echt diverse keren uit gespeel. Heerlijke game om te spelen en wat een schrikmomenten die je bij de eerste keer dat je hem speelt heb krijgt ... :-) Leuk me wel leuk om die remake eens te gaan spelen.

0

Prachtige remake van een game die ik geweldig vond! Maar het blijft een game die ik al helemaal ken, ik ga hem waarschijnlijk niet meteen halen. Wel raar dat de originele maker zijn eigen concurrent gaat zijn met The Callisto Protocol op 2 december 2022.

0
test

@ToMaX99 Beetje toevallig inderdaad, maar aan de andere kant worden wij als fans van dit genre dubbel getrakteerd!

0

Aanbevolen voor jou