Eerste foto's van Xbox Series X-model zonder diskdrive uitgelekt

Eerste foto's van Xbox Series X-model zonder diskdrive uitgelekt

De console zou deze zomer beschikbaar komen

Er zijn foto's uitgelekt van een Xbox Series X-model zonder diskdrive.

De foto's worden via Imgur gedeeld door Exputer. De website claimt dat de foto's legitiem zijn. Te zien is een Xbox Series X die nagenoeg hetzelfde oogt als de huidige Series X, maar dan met een witte kleur en zonder disk drive.

Exputer claimt dat het model 1TB aan opslagruimte heeft en verder qua specificaties gelijk is aan de huidige Series X. Wel zouden enkele elementen zijn aangepast, waaronder het koellichaam. De console zou ergens deze zomer verschijnen en iets goedkoper worden dan het huidige Series X-model. Microsoft heeft op moment van schrijven nog niets officieel aangekondigd.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Microsoft aan een nieuw Xbox Series X-model werkt die zich volledig op het afspelen van digitale games richt. Vorig jaar lekten er documenten uit via de rechtszaak tussen Microsoft en Federal Trade Commission waar melding werd gemaakt van het model. Daar was een cilindervormige console op te zien, maar het lijkt er nu dus op dat Microsoft dat design heeft geschrapt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat zie ie er lelijk uit in wit, had toch wel een iets ander model verwacht na de documenten van ftc VS xbox, dat model wat toen lekte zag er veel mooier uit.

1

inderdaad, die zwarte is zoveel mooier. Zou het misschien nog kunnen veranderen als dit een devkit is? ben trouwens dan wel benieuwd naar die documenten

0
test

Als dit invoerde op Google xbox series x digital ftc vs xbox dan foto's gaat en je zult die leaked zien.

-1
test

Ugh, zo in wit is het wel een heel lelijk ding. Graag weer gewoon in zwart. Maargoed, ik heb nog teveel dvd's en blurays om een console te hebben zonder bluraydrive (en ik wil niet meer apparaten onder mijn tv hebben).

0

Aanbevolen voor jou