Eerste afbeelding Assassin's Creed Mirage mogelijk gelekt

Eerste afbeelding Assassin's Creed Mirage mogelijk gelekt

Een afbeelding van het eerder gelekte Assassin’s Creed Mirage lijkt te zijn opgedoken. De subtitel van de afbeelding, ‘The Forty Thieves Quest’, hint mogelijk naar een bonusquest.

De afbeelding is geplaatst door ScriptLeaksR6 op Twitter, die vaak gelekte updates plaatst van Rainbow Six Siege. Momenteel wordt gespeculeerd dat het gaat om promotie voor een unieke quest voor een pre-order gaat. De naam van de bonusquest hint naar de legende van Ali Baba en de veertig rovers. In die legende ziet Ali Baba een groep rovers een geheime schatkamer openen met de spreuk ‘Sesam, open u’.

De naam van de volgende Assassin’s Creed, Mirage, lekte eerder deze week al uit. Volgens de gelekte informatie speelt Mirage zich af in Bagdad en gaat de game terug naar de basics van de franchise. Mirage zou in de lente van 2023 uitkomen.

Vorige Assassin’s Creed-games kregen ook speciale pre-order-quests. Zo kregen spelers die een pre-order plaatsten voor Valhalla de ‘Way Of The Berserker’-bonusquest en voor Odyssey de ‘The Blind King’-bonusquest. 

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Nu ben ik wel benieuwd. Met de hele franchise bedoel je neem ik aan alle games of enkel de main games die gemaakt zijn? En speel je ze dan op volgorde van uit komen of volgorde van de tijdlijn ingame? En laatste vraag, hoeveel uur denk je in totaal te besteden als je al die games vanaf begin tot eind speelt?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Je maakt een grapje toch? Het is 1 afbeelding, die misschien niet eens echt is en je hebt het over sfeer? Ik krijg het idee dat als er een afbeelding van een hoop stront uitlekt je het ook helemaal geweldig vindt, zolang de link met AC maar aanwezig is..

0
test

@vVeen071 *Like*

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Huh, lijkt wel alsof de assassin z'n ringvinger nog heeft op de afbeelding...

0

Aanbevolen voor jou