Eerder gelekte Starfield-controller gespot in winkels

Eerder gelekte Starfield-controller gespot in winkels

De eerder gelekte Starfield-controller is door sommige fans al in winkels gespot.

Dat blijkt uit online verschenen video's en foto's. Officieel is de controller nog niet aangekondigd. Volgens de doorgaans zeer betrouwbare insider billbill-kun, die elke maand de PlayStation Plus-games juist lekt, wordt de controller tijdens de aankomende Xbox Showcase onthuld. De controller zou daarna direct beschikbaar moeten worden voor verkoop. 

Dezelfde insider maakt ook melding van een speciale Starfield-headset. Ook die zou tijdens de Xbox Showcase worden onthuld. Naar verluidt gaat de controller 75 euro kosten en de headset 125 euro. Alle bovenstaande informatie is niet officieel bevestigd door Microsoft of Bethesda.

De Xbox Showcase vindt aanstaande zondag plaats om 19.00 uur Nederlandse tijd. De show beslaat zo'n anderhalf uur. Direct daarna zendt Bethesda een half uur durende Starfield Direct uit waarin meer informatie wordt gedeeld over de aankomende ruimte-rpg. 

View post on X
View post on X
View post on X
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

-3
test

Ik vind het een hele mooie controller, alleen jammer van dat blauw, geel, oranje, rode bovenin bij de Xbox knop. Ik zie die strepen dan ook weer terug komen op de headset dus het zal wel met het spel te maken hebben. Waarschijnlijk 4 grote facties ofzo, en nog vind ik het raar geplaatst op de controller :P

1

Aanbevolen voor jou