Een blik op de onderdelen van Sniper Elite 5

Een blik op de onderdelen van Sniper Elite 5

Rebellion Developments heeft een nieuwe trailer van Sniper Elite 5 uitgebracht die stilstaat bij enkele spelmechanieken en -onderdelen.

Watch on YouTube

In Sniper Elite 5 trekken spelers naar het Frankrijk van 1944. Het spel focust zich op de gebeurtenissen rond D-Day, waarbij hoofdpersonage Karl Fairburne een nazi-plot ontrafelt en deze Operation Kraken moet zien te stoppen. In een nieuwe trailer toont Rebellion Developments wat spelers van het spel kunnen verwachten.

De campagne van Sniper Elite 5 is volledig in co-op te spelen met twee personen, en voor het eerst kunnen spelers het ook tegen elkaar opnemen in de nieuwe Invasion Mode. Daarin voegt een andere speler zich in het spel als een Axis-sniper, met de taak om Karl om te brengen.

De trailer staat stil bij onder andere het vernieuwde wapenarsenaal in Sniper Elite 5, dat nog authentiekere wapens moet bevatten. Elk wapen moet eigen karakteristieken hebben en anders aanvoelen. Ook wordt stilgestaan bij wapenpersonalisering en de nieuwe mogelijkheden waarmee de speler zich door de spelwereld kan bewegen.

De Kill Cam, de vertraagde beelden die spelers krijgen te zien bij een goed gelost schot, is ook vernieuwd. Zo krijgen spelers hem naast bij schoten met geweren en bij takedowns nu ook te zien als ze een nazi vermoorden met pistolen of SMG’s. De Kill Cams en bijbehorende gore moeten nog gedetailleerder zijn.

Sniper Elite 5 komt 26 mei uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Hij zit inbegrepen bij Xbox Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou