EA zou singleplayergame in Titanfall-universum hebben geannuleerd

EA zou singleplayergame in Titanfall-universum hebben geannuleerd

Electronic Arts zou onlangs intern een singleplayergame die zich afspeelt in het Titanfall-universum hebben geannuleerd.

De game was volgens Bloomberg in ontwikkeling bij Respawn Entertainment, tevens de ontwikkelaar van Titanfall. Het spel zou zich - net als Titanfall - ook in het Apex Legends-universum hebben afgespeeld. De codenaam van het project was Titanfall Legends.

Een team van zo'n vijftig mensen zou er aan hebben gewerkt. De ontwikkeling was onder leiding van Mohammad Alavi tot hij in januari vorig jaar vertrok bij het bedrijf. In 2021 liet Respawn al weten aan een nog mysterieuze singleplayergame te werken met Alavi die het project leidde - waarschijnlijk ging het om Titanfall Legends.

Ondanks het vertrek van Alavi zou de ontwikkeling tot voor kort zijn doorgegaan. Het was de bedoeling dat de singleplayershooter ergens in 2025 uit had moeten komen.

EA heeft publiekelijk niets gemeld over de de annulering van de onaangekondigde game. Wel liet het bedrijf gisteren weten te stoppen met de ontwikkeling van Apex Legends Mobile en Battlefield Mobile. Ook is Star Wars Jedi: Survivor uitgesteld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou