EA vraagt fans naar interesse in remakes van Dead Space 2 en 3

EA vraagt fans naar interesse in remakes van Dead Space 2 en 3

Electronic Arts schotelt gamers een enquête voor waarin het vraagt of men interesse heeft in remakes van Dead Space 2 en Dead Space 3.

Op Twitter werden screenshots van de enquête gedeeld, waarin te zien is hoe het bedrijf interesse peilt voor mogelijke remakes van de twee vervolgen op Dead Space. Hoewel het geen bevestiging is dat er daadwerkelijk remakes van deze spellen komen, toont de enquête aan dat EA dit wel lijkt te overwegen.

De remake van Dead Space verscheen afgelopen januari. Het oorspronkelijke spel kreeg twee vervolgen en daar zouden dus ook remakes van gemaakt kunnen worden. De game werd wereldwijd goed ontvangen, ook op Gamer.nl, waar Lars Cornelis er een 9 aan gaf: "Dead Space is een uitstekende remake, maar bovenal een geweldige horrorgame. Het maakt daardoor niet uit of je de USG Ishimura al als je broekzak kent, of dat dit je eerste avontuur met Isaac Clarke is. De grafische renovatie en talloze grote en kleine aanpassingen zijn uiteraard welkom, maar het is de onvoorspelbaarheid, de naadloze ervaring en het ijzingwekkende geluid dat je geheid van begin tot einde met klamme handjes op het puntje van je stoel houdt."

De remake van Dead Space is verkrijgbaar op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik zie liever weer een C&C remake van EA.

0

Aanbevolen voor jou