EA verzoekt spelers Star Wars Jedi: Survivor niet te spoilen

EA verzoekt spelers Star Wars Jedi: Survivor niet te spoilen

Sommige mensen hebben de game al weten te bemachtigen

Electronic Arts vraagt mensen op social media om het verhaal van Star Wars Jedi: Survivor niet te spoilen voor release aanstaande vrijdag.

Dit in navolging van het feit dat sommige spelers al te vroeg een exemplaar van de game te pakken hebben gekregen. Op internet worden dan ook al spoilers over de game, inclusief het verhaal, geplaatst.

"Geen spoilers", zo schrijft EA op Twitter. "We kunnen niet wachten tot iedereen later deze week Star Wars Jedi: Survivor kan ervaren. We vragen jullie om aan anderen te denken en het plaatsen of delen van spoilers te vermijden."

Ook werknemers van ontwikkelaar Respawn verzoeken gamers op Twitter om spoilers voor zich te houden. Zo meldt schrijver Pete Stewart: "Alsjeblieft vrienden, spoil de game niet. We hebben erg hard gewerkt aan iets dat jullie hopelijk verrast en vreugde biedt. Ik weet dat velen van jullie boos zullen worden als jullie spoilers zien voordat jullie gaan spelen, en voor ons is het ook erg ontmoedigend. Wees lief voor elkaar."

Star Wars Jedi: Survivor wordt ontwikkeld door Respawn Entertainment speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit Star Wars Jedi: Fallen Order af. Cal Kestis speelt opnieuw de hoofdrol. De game verschijnt aanstaande vrijdag op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mensen die expres films/games/boeken spoilen zijn toch wel zo ontzettend zielig.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Helaas heb je wel altijd de drang om je mening en je overdreven verheerlijking van Ubisoft en Assasins Creed door te drukken naar iedereen.

0

Aanbevolen voor jou